Sunday, 18 November 2012

Blog Sotare Applee .. :*



Kenapa wawa namakan blog wa Sotare Apple ?


Assalamualaikum semua , wawa harap korang semua sihat dan sentiasa ceria .
ok sekarang wawa nak korang senyum . Senyum jangan tak senyum :) . Apa yang korang rasa bila korang senyum . Ada orang kata senyum ni boleh buat kita jadi awek muda . ntah ye ke dok :/ . Tapi senyum ni kan sedekah . Tak susah untuk senyum . Ambil masa 1 saat je untuk senyum . :)
Korang pernah kan tersenyum sorang - sorang . Tapi tak nak share ke dengan wa kenapa korang senyum sorang - sorang ni .  ^_^ ok-2 , jangan bagi wa melalut macam mak nenek . Takpe , kalau korang susah sangat nak senyum , apa kata korang pejam mata . Lepas tu korang relax dan bayang kan wajah pakwe makwe masing - masing . Comfirm korang tersengih macam tapai basi . terSENGIH ok bukannya terSENYUM . :P Jadi wa harap korang tersenyum lah baca blog wa . Senyumanmu mestilah akan Semanis Epal kan . :) Sorrylah kalau ayat - ayat wa macam budak - budak sikit . Apa - apa comment wa akan terima dengan seikhlas hati wa . take care and jangan lupa senyum :) Assalamualaikum .




No comments:

Post a Comment