Sunday, 20 January 2013

I will miss you guys :*


Hello guys . How your life ? Okay , wa tersangatlah sedih :( Dah dua best friend wa yang dah tinggalkan wa . Huhu . Sedihnya . Sorang kl sorang vokay . Ok apa-apa pun wa tahu korang boleh berjaya . Aja aja fighting !! Wa doakan supaya korang berjaya dan terus berjaya . Jangan lupakan kawan-kawan yang lain . All the best for both of you . Insyaallah . We can still contact each others . Korang akan berjaya okay . Teruskan usaha jangan kalah pada masalah . Aik  , macam kenal je ayat tu . Haha .. Kalau korang tahu dari mana wa petik ayat tu senyap-senyap jelah :p Korang boleh chat dengan aku kalau korang perlukan bantuan aku . If ada orang buli korang , jangan malu-malu bagitahu Shebi . Jangan bagi tahu aku , sebab aku tak reti belasah orang , nasihat sikit-sikit tu boleh lah . Ada masa kita jumpa lagi . Takde dah orang mintak kulit ayam nanti . Dan Shebi pula ambil alih tugas Intan time rehat . Haha dan untuk intan , sorry tak balas text kau . Dan untuk jawapan text kau tu , insyaallah kalau ada boyfriend mengikut ciri-ciri yang aku nak , nanti aku buat majlis kesyukuran . Haha . Kalau ada calon untuk aku , contactlah aku . Haha ... Dan kau jugak Intan , harap kau jumpa boyfriend handsome + berganda-ganda handsome dari Idrus ( kalau tak silap akulah ) kat kl nanti . Okay . Haha . Ooo , dan untuk rujukan kau . Manalah tahu kalau kau terlebih rajin nak tolong jadi pencari jodoh aku ni kan . Haha , so ciri-cirinya , pakai cermin mata , babyfaces , putih dan ada lesung pipit . tu jelah kut . Aku nak lesung pipit tau , bukan lesung batu . Karang kau bagi aku muka ada lesung batu pulak . Haha .
Habis cerita pasal intan , dan untuk si gadis melayu terakhir pulak , woona , gonna miss you too ... 
Takde kata-kata terakhir dah kut . Sebab aku pun pening jugak ni . Tak tahu nak cerita apa dah . But don't worry , nanti ada masa aku jumpa kau kat cc dekat kau selalu gi ngn Shebi . Okay ! Dan tu jelah kut post untuk hari ni . Apa-apa pun , goodluck for you guys . :* :* :* :*

Wednesday, 9 January 2013

I'm back

 
assalamualaikum semua . Ya allah , tahun ni lah tahun yang paling mencabar bagi wa . Banyak sangat dugaan wa tahun ni . Haritu wa sampai satu tahap tu , wa nangis sorang - sorang . Wa tak tahu kenapa dengan wa . Apa dah jadi dengan azam wa 2013 ni .

Okay . First day of school , dah tambah satu lagi angka umur walaupun belum 16 tahun lagi . Tapi tu lah hakikatnya . Wa rasa tahun ni yang paling stress sbb wa dapat sains tulen . OMG!! Dan ckg kata tak boleh main tukar-tukar kelas . Tahu tak apa perasan wa masa tu . Hancur berderai , patah beribu-ribu hati ku . Sabar jelah . Tapi , disebabkan perkara ni perkara yang penting . Wa akan cari jugak jalan keluar masalah wa ni . Nak tahu cerita penuh , wa akan sambung ke satu lagi blog wa .