Wednesday, 9 January 2013

I'm back

 
assalamualaikum semua . Ya allah , tahun ni lah tahun yang paling mencabar bagi wa . Banyak sangat dugaan wa tahun ni . Haritu wa sampai satu tahap tu , wa nangis sorang - sorang . Wa tak tahu kenapa dengan wa . Apa dah jadi dengan azam wa 2013 ni .

Okay . First day of school , dah tambah satu lagi angka umur walaupun belum 16 tahun lagi . Tapi tu lah hakikatnya . Wa rasa tahun ni yang paling stress sbb wa dapat sains tulen . OMG!! Dan ckg kata tak boleh main tukar-tukar kelas . Tahu tak apa perasan wa masa tu . Hancur berderai , patah beribu-ribu hati ku . Sabar jelah . Tapi , disebabkan perkara ni perkara yang penting . Wa akan cari jugak jalan keluar masalah wa ni . Nak tahu cerita penuh , wa akan sambung ke satu lagi blog wa .

No comments:

Post a Comment