Wednesday, 14 August 2013

Selamat Hari Raya :D

Assalamualaikum semua :)

Thanks sbb tegur blog wa , at least wa tahu apa pendapat korang pasal blog ni :) wa akan cuba ubah untuk keselesaan korang and thanks sbb sudi baca blog tk seberapa ni x) Jadi , mcm mana raya korang tahun ni , hmm susah nk ckp raya tahun ni , 2 tahun raya tnpa ayah wa x) cuba biasakan diri , rindu gila kt dia , hanya mampu berdoa perjalanan dia di sana . Raya yang serba sederhana takde apa yg menarik raya tahun ni , kalau ada pun bersama umi dan si dia .

Nmpk mcm tk terlmbt untuk wa nk ucapkan selamat hari raya kat semua :D Maafkan segala perbuatan wa , apa saja perbuatan wa , keterlanjuran wa , wa mntk maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki :) Mesti meriah raya korangkan , awal2 wa nk ckp duit raya tkde , muka ni mmg selalu bersedia dari awal menjawab pertanyaan korang , biasalah lah tu kalau bulan puasa mesti org akn tnya puasa tak ? , berbuka apa hari ni ? gi terawih ? asal hyper , nmpk sgt tk puasa dah sebagainya :D dan kalau nk dekat raya mestilah org tnye raya kat mana ? berapa duit raya ? nk buat apa dgn duit raya dan sebagainya :) betul tak kawan2 :)

Tu jelah post untuk harini :) Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment