Monday, 26 November 2012

Mera :*

 
Assalamualaikum , hai .

Okay apa lagi wa nak merapu kat blog ni erk ? Hah ? Korang pernah hang tak . Keluar dengan kawan - kawan lah kiranya ? Hang tak sama dengan dating okay . Jangan salah faham . :) Apa yang selalu korang buat kalau korang hang ? Tengok wayang or shopping . Jangan korang hang cari laki dah lah :p . Tapi kalau wa dengan mera hang kitorg selalunya tengok wayang . Cakap pasal mera dia ni nakal sangat tau . Guess what !! Pernah sekali tu dia cerita yang dia main mata dengan seorang mamat masa kitorg keluar  . Sempat lagi tu . Tapi nasib baik setia pada yang satu :p K tu je . Bye take care and Assalamualaikum :) Smile always dear .

No comments:

Post a Comment