Wednesday, 28 November 2012

Lepas rindu :P

 
 Assalamualaikum , hai , hai , hai <3

Wa happy sangat hari ni . Mayra text wa . rindu dia sangat . Macam - macam yang wa gossip dengan dia . Ok , lepas tu wa bagitahu mayra yang wa ada blog wa sendiri . Tapi wa tak bagi tahu link blog wa . Mm .. wa tak yakin dengan blog ni sebenarnya . Mera dengan amira je yang tahu . Asal nama diorg ni same erk . Mera tu sepupu wa dan amira pulak kawan wa . So jangan confuse . Ok cerita punya cerita mayra merajuk . Mayra takut wa mengutuk dia dalam blog wa ni . Tapi sebenarnya wa ada jugak mengutuk dia . Kalau korang nak baca , korang tgk balik post wa yang lama . Jahat tak wa ? :) ok lepas tu wa cover line cakap kat mayra yang wa cuma tulis pasal kenangan kitorg kat Pizza Hut CM . Hahaha , dia percaya . :P ok malas dah nak cari gaduh dengan dia . ah ! rindu lawak bodoh dia -.- k lah tu ceritanya . bye , Assalamualaikum and take care :*

No comments:

Post a Comment