Wednesday, 28 November 2012

Badmood -.-

 
Assalamualaikum semua . :)

Ok sekarang wa nak berkongsi cerita  . Sebenarnya , wa tak puas hati dengan sorang mamat ni . Dia ni desperate sangat nak couple ! Please lah , belum masanya lagi untuk wa fikir pasal ni -.- Tak boleh sabar tunggu dewasa dah ke ? Atau memang semua laki jenis macam tu . Ok , tapi wa tahu tak semua laki macam tu . Segelintir je ok . :) Sekarang wa rasa macam dah malas tengok phone .. Bunyi caller ringtone , nama dia timbul .  Bunyi msj , nama dia jgk timbul . Seboleh - bolehnya wa cuba hindarkan diri wa dari dia . Tapi dia still tak faham -.- argh ! malas layan mamat desperate macam ni . huhu :(
Apalah nasib wa dapat peminat macam ni . Brutal - brutal pun ada jugak orang minat . Buta ke apa ?
Ok . wa tak lah brutal sangat . Padahal , wa yang paling manja dengan kawan - kawan wa :p haha , ok sempat lagi mengarut tu . Nak tahu sifat peribadi orang tak ? Kita tengok cara dia bergaul dengan kawan - kawan rapat dia .  Baru kita tahu perangai dia macam mana . Sebab , bila dia dengan kawan - kawan dia , dia akan menunjukkan sifat semulajadi dia . Maksud wa , dia ni takde cover - cover or control ayu lah :p Macam tu lah lebih kurang . Ok lah wa ada hal . Bye , Assalamualaikum and take care semua :*

No comments:

Post a Comment