Tuesday, 27 November 2012

Strange ??

 

Assalamualaikum semua ,

Tidurlah lambat mana pun wa still bangun awal . tapi yang peliknya wa bangun sebab kucing wa ni lentok ekor dia molek je kat muka wa . tak senonoh betul kucing wa tu . Okay , dia memang comel dan tiap - tiap hari dia yang kejutkan wa . Macam - macam cara dia buat . Sampai pernah sekali tu dia main tarik - tarik rambut . Sakit tau ! :( Kiranya dia ni jam bergerak wa lah . Haha .. Bangun tidur wa teringatkan Harissa . Mmm , sampai termimpi - mimpi tu . Seram jugak wa . Asal tiba - tiba wa teringatkan dia . Macam ada something je ni . :/ K , apa yang patut wa buat . Call dia ke ? Mmm .. maybe wa boleh text dia . ok tu jelah yang wa nak cerita . Bye , Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment