Monday, 26 November 2012

Hindarkan diri dari Si Dia

 

Hmm .. Macam mana nak buat orang yang suka kita ni menjauhkan diri dia dari kita tanpa menyakiti hati dia . Panjang sangat ke ni . Ok listen dear . Wa nak kata takde pengalaman tu , tak jugak . Sebab , kadang - kadang ada je orang yang macam tu wujud depan wa . Tapi takde lah sampai bagi surat cinta - cinta ni . Cara utus - utus surat ni mesti ramai yang rasa dah basi . Tapi still ada orang yang suka . :) Tapi bagi wa , kan romantik kalau orang bagi video cinta kat kita . Dengan cara tu kita dapat lihat muka dia dan dapat menilai sendiri kejujuran dalam diri dia . Mesti sweet kan macam tu . Kalau tulis surat , kita tak tahu sangat riak muka dia time tulis surat tu . K sekarang wa rasa wa dah jauh terpesong dari tajuk sebenar kita . Sorry - sorry :) Mm ... selalunya wa lebih mendiamkan diri . Wa hanya boleh tengok tindakan yang dia boleh buat . Dengan cara tu dia akan bosan . Tapi wa rasa macam tak berapa jalan je plan ni . Jadi berterus - terang lebih baik kut . Wa harap dia pun boleh terima dengan hati yang terbuka . Kita pun hanya manusia biasa . Tak ada power untuk mengubah perasaan hati dia . Kalau boleh pas - pas macam bola , wa rasa ramai dah kut yang buat . Tapi masalahnya tak boleh . Dengan cara berterus - terang ni mungkin boleh meringankan sikit masalah korang . Wa harap plan ni jadilah . Kalau dia tak faham bahasa sangat cuba korang hindarkan diri dari dia . Buat tak tahu macam wa sudah . Habis cerita . :) penat dah wa membebel kat sini . Jadi wa rasa itu jelah untuk tajuk ni . Bye , Assalamualaikum ^o^

No comments:

Post a Comment