Thursday, 13 December 2012

Fall in love :) Part 2

 
Okay . Me again . Mestilah kan . Nama pun blog wa . Sebenarnya , wa balas dendam ni . Berapa hari dah wa tak post something . So , kita ada tajuk yang tergantung kan . Jangan buat - buat lupa . Atas tu dah terpampang tajuk dia . Fall in love Part 2 . Okay . Disebabkan post Fall in love :) Part 1 tu pendek , Insyaalah wa akan panjang kan post yang ni . Ya lah , agak tergantung sedikit kan . Takpe . Wa tengah perah otak nak dapatkan idea . Iyelah kalau idea tak menarik , orang tak suka baca . Sian blog wa nanti . Dah lah ada beberapa orang je yang tahu kewujudan blog ni . Ok memang terbukti post kali ni panjang . Panjang dengan benda mengarut kan . OK ! Dah - dah . Kita sambung .

 
Wa setakat ni tak pernah truly jatuh cinta . Yelah , sibuk enjoy dulu kan . Buat apa nak fikir - fikir pasal cinta . Mesti ramai yang rasa wa ni takut untuk dikecewa kan . Haha .Choi ! Belum bercinta macam mana nak tahu dikecewakan ke tak . Okay ! dah jangan mengarut . Tapi menurut research wa kat Encik Google , orang lelaki boleh jatuh cinta melalui pandangan mata dan orang perempuan boleh jatuh cinta melalui .. telinga ??. Maksudnya apa ? Tengok telinga orang lelaki dah boleh jatuh cinta ye . ntah ye ke idok . Korang lah yang patut tahu kan sbb korang mesti dah pernah bercinta . Kalau korang tak pernah bercinta tu , same same lah dengan wa . Haha .
 Kalau korang nak tahu . Wa ni nakal sikit . Senang suka kat orang tapi tak mudah jatuh cinta . Biasalah budak perempuan . Tapi suka - suka gitu jelah . Jangan suka lebih - lebih . Tapi ayat kat atas tu wa nak ubah sikit ye . 

' I might be attracted easily to another person , 
but I cannot simply fall in love , 
because my heart still waiting until
I meet someone who had my heart in his heart '
 
 Okay wa janji nak panjang kan post ni kan tapi wa tak tahu nak tulis apa dah . Nanti tulis benda ngarut - ngarut korang tutup dan tak baca blog wa ni dah . Jadi wa akhirkan je post ni okay . Bye , Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment