Friday, 28 December 2012

Hang lagi !


Hi guys , Assalamualaikum .

So , tomorrow is the day . Sabtu kan . Mera ! wait for me . Lama tak keluar dengan you . Okay . Wa dah plan aktiviti untuk esok . Nak tahu ? Tunggu esok punya post . Itupun kalau wa tak pengsan keluar esok . Keluar dengan mera , boleh buat wa tak de kaki tau :P Jadi tempat pertama kitorg tuju macam biasa Golden Screen Cinemas  . CZ12 waiting for me . Ada Jackie Chan lah . Jangan takde ticket dah lah . Wa bakor ECM tu nanti . Haha .

Bila cakap pasal Jackie Chan , wa teringatkan arwah ayah wa . Wa dengan arwah ayah wa minat Jackie Chan tau . Semua cerita lawan-lawan , bom-bom , letup-letup wa tengok . Iyelah , nak buat macam mana , selalu berebut tv . Padahal bilik masing-masing ada tv . Pantang nampak wa duk senang , ada je nak berebut dengan wa . Haha . So , apa yang ayah wa tengok , wa pun tengok . Selalu hari isnin pukul 10 mlm tu kan cerita cina . Kalau tak isnin hari jumaat . Jadi bila dah lama-lama tu rasa macam cerita tu serasi dengan wa . Tu nak tengok cerita CZ12 ni . Tak sabarnya ! GSC wait for us ! K .. nak tahu enjoy ke tak wa keluar , esok-esok lah wa cerita ye . Okay bye guys .

No comments:

Post a Comment