Tuesday, 4 December 2012

Vlog ?

Assalamualaikum semua , :)

Lama dah tak post , rindu pulak wa rasa . Okay , apa pendapat korang tentang Vlog . Mm , wa rasa Vlog ni dapat bantu kita , meningkatkan keyakinan diri . Mm , setakat ni wa tak berani lagi nak buat Vlog  . Tak ada keyakinan diri lagi :) . Cukuplah dengan blog wa ni . Bila kita buat Vlog ni , identiti diri kita pun senang terbongkar . Tak boleh dah nak main sembunyi - sembunyi . hehe :) okay ! dah - dah lah merepeknya . Tapi , serius wa suka tengok orang - orang yang ada Vlog ni . Tapi Vlog ni susah sikit kut nak menarik perhatian orang . Ntah lah , itu pada pandangan wa lah . semua orang kan ada pandangan mereka yang tersendiri . Sebenarnya , Vlog dengan blogger ni sama je . Kalau tak ada isi yang menarik orang tak kan tengok kan . :) Ok that all . take care and Assalamualaikum semua ! :*

No comments:

Post a Comment