Tuesday, 4 December 2012

Hang ~

Ok nak dijadikan cerita , hari tu wa hang dengan cousin - cousin wa . Macam biasa tiga si kembar ni bergabung . Bukan senang nak jumpa mi . Lagipun mi ni duk Kelantan . Tak macam wa dengan mera . Okay , sebenarnya wa dari hari tu lagi tanguhkan post hang ni . Tak tahulah kenapa . Bukan tak ada cerita yang menarik tapi ramai sangat kwn yang wa jumpa time klua hari tu . Sampai mi duk tegur - tegur je wa suruh senyum . Kalau kawan perempuan tu tak apalah jugak . Ni kawan lelaki . Ada yang duk tersengih - sengih . Biasalah , budak laki kan nakal sikit . Ok silap ! bukan sikit , tapi banyak . :P 


Aktiviti kitorg hari tu , tengok wayang Lagenda Budak Setan 2 Katrina ' . Ok cerita dia best sangat ! Tapi mi dgn mera asyik duk buat bising je . Siap buat dialog sendiri mengikut cerita tu .  Dah lah time kitorg makan , wa terpandang mamat - mamat yang pakai baju seragam . Kan smart pakai seragam macam tu . Nak kata seragam pilot macam ye , tapi mera kata tu baju seragam security CM . Ya Allah ! ye ke dok . haha , unik tak wa . Security guard pun wa puji !Tapi wa rasa baju seragam yang diorg pakai tu macam baju seragam pilot . 

 

Bila baca balik blog mera , dah terbukti apa yang wa cakap tu betul .. bodohnya lah wa rasa time tu ! berani betul diorg tu main - main kan wa . Tak patut sungguh lah diorg tu !ok sambung balik pasal wayang tadi . Lepas habis cerita tu , baru kitorg tahu yang Lagenda Budak Setan tu ada sambungan dia . Yang kedua tu Katrina ' kan tapi yang ketiga ni Kasha ' pulak . Ok ikut logik wa pulak , mesti yang keempat tu Ank Kasha pulak . Haha .. Suka hati wa je cakap ada sambungan dia . Yang keempat tu takde ok . Rekaan wa semata - mata . Jangan korang duk percaya pulak ye . K lah untuk post ni . Bye , Assalamualaikum ^o^

No comments:

Post a Comment