Thursday, 27 December 2012

Ready To School :)


Okay guys , wa dah tak sabar nak start sekolah balik . Tak lama dah 2.1.2013 . Rasa macam rindu gila kat cikgu-cikgu dan kawan-kawan wa . Rindu kat ibunda-ibunda wa . Lama tak dengar cikgu membebel . Haha . Rindu kat shebi , mayra , harissa , intan , aina , woona , anis , shamyra dan semua sekali . huhu . rindu gila lah kat lawak bodoh diorang . Hmm .. bila nak start sekolah ni kenalah ada azam yang baru kan . Jadi apa azam korang ? Okay . Azam wa tahun 2013 ni untuk focus pada study . Focus untuk berjaya sebab mula dari form 4 ni lah wa kena target untuk dapat 9 A dlm spm . Jadi , I will try my best for my future . Masa depan wa di tangan wa . Insyaallah , Allah akan permudahkan segala-galanya . Doakan wa okay .

Cerita punya cerita , sabtu ni hari terakhir wa keluar dgn my lovely cousin , Mera . Lepas ni dah jarang-jarang lah keluar nampaknya . Hmm macam biasa ecm is the place . Aktiviti pagi-pagi tgk wayang , jalan-jalan . Lepak kat MBS tgk buku form4 jap dan makan-makan . Excited gila rasa . Maybe ada Shamyra sekali . Wa tak sure . Takut dia gi KL . Apa-apa pun , that all for this post . Nak sekolah nanti , maybe wa dah jarang hantar post . Tapi insyaallah wa akan bahagikan masa untuk korang baca blog wa . OK . Bye Assalamualaikum . 


No comments:

Post a Comment