Sunday, 16 December 2012

Sorry :(



Assalamualaikum semua . 

Masalah , masalah !

Hmm . Korang tahu tk ?
Dah sah - sah lah korang tak tahu . Asal dengan wa ni . :(
Okay , ada some guy ni luah kan perasaan dia . Tapi , bukan itu masalahnya . Biasalah zaman sekarang fall in love cepat sangat . K sambung . Eh mengacau betullah guy ni . Sibuk pulak nk chatting . bagi lempang free , free karang ! Orang nak luahkan perasaan kat blog pun susah . Sakit , sakit ! Jap , jap .


Sorry korang . Wa sambung k . Guy ni sekolah agama . Tapi dia ni innocent sikit . K bkn sikit tapi banyak . Sampai wa rasa menyampah yang teramat sangat . Bukan tu je . Dia ni pun desperate ala - ala alim . Tu yang paling wa geram . Dah lah tak kenal . Jumpa 4 mata apatah lagi . Nampak tak kebenaran dia kat situ . Jatuh cinta dalam facebook zaman sekarang ? Sorry lah . Tapi , wa tak percaya cinta macam tu . Jangan haraplah . Tapi guy ni tak faham bahasa . Susah sangat ke nak faham bahasa melayu ? Jangan sampai wa cakap bahasa Tamil , Korea or Jepun . 7 hari 7 malam awak tak khatam bahasa saya tu . Bencinya rasa !

Apa wa nak buat ni ? Wa ni cepat kesian kat orang . Dan wa paling benci orang yang suka main - main kan perasaan orang . Jadi wa tak nak dia rasa yang wa ni nak mainkan perasaan dia . Susah betul nak buat dia faham . Padahal wa dah terus terang yang wa tak suka dia . Macam - macam alasan yang wa dah bagi . Pantang nampak wa online facebook . Laju je dia tegur . Aduyai . Yang paling ngarut sekali , dia kata dia nak jumpa wa sebab nak kenal dengan wa . Dia cakap macam tu sebab wa ada lah bagi alasan yang wa tak pernah jumpa guy tu . Sekali pakcik tua yang datang , tak ke naya wa . So jangan harap wa nak jumpa orang - orang dalam facebook ni . Nampak tak betapa lembabnya pemikiran dia . Ahak ! Tak , dia tak lembab . Dia cuma tak guna otak dia tu je .


So , ada apa - apa cadangan tak ? Kalau korang nak suruh wa terus terang , wa dah lama buat okay . Hati dia tu je yang tak terang nak terima . Jadi , habis lah cerita untuk post ni . Malas dah nak menyerabutkan benda yang tak penting ni . Okay bye , Assalamualaikum ! take care !

No comments:

Post a Comment