Wednesday, 26 December 2012

He so cute !

Sotare Apple
Assalamualaikum reader semua .

Hari ni wa terserempak dengan anak kawan umi . OMG ! Cute sih mukanya . Sama form dengan wa and congrats awk . Terrorlah awk ni study . Nanti bawak-bawak lah ajar saya :) . Tapi please jangan senyum kat saya . Lesung pipit belah kanan awk tu comel . Boleh luruh jantung saya ! Ponat awk nak ngutip balik nanti :P . Apa-apa pun , nice to meet you . Harap boleh jumpa awk lagi :) Asallah awk ni peramah sangat . Mesti ramai peminat ni . First time jumpa dia pakai spek . Seriusly cute . Lain gila muka dia time family day hari tu . Seronok awk ungkit cerita dulu erk . Dush , Dush ! Tak sangka awk ingat lagi time pertandingan ambik gula-gula dalam tepung . Okay , ternyata muka kita tersangatlah cute kan :P Itupun saya hampir tak percaya yang itu awk . Muka awk lain sgt sampai saya tak percaya . Apa-apa pun thank sebab ingat saya . Kalau ada lagi pertandingan main tepung tu saya akan balas dendam . Sekali lagi thank sebab awak ingatkan saya pasal awk lingkupkan pinggan tepung kat atas kepala saya . Penat tau kena basuh rambut and boleh pulak time dinner awak join fesyen show pakai kain pelikat dengan misai kertas . Haha . Sgt lawak tapi awk still tak boleh kalahkan saya sebab saya dapat naib juara dalam pertandingan tu . Tapi kita kalah pada budak kecik umur 4 tahun kalau tak silap saya . Haha . Kenangan time bdk-bdk sgt sweet . Thank R .
That all <3

2 comments: